Annonce

Tilbage til listen

Analyserende og innovativ projektmedarbejder søges - stilling er besat

Stillingen er besat 

Er du vores fremtidige projektmedarbejder? Kan du skabe overblik over komplekse områder inden for det socialfaglige og psykologiske felt? Og trives du med skarpe deadlines, når du selvstændigt arbejder efter vores fælles mål?

I Leute samarbejder vi med kommuner over hele landet om at skabe de bedste betingelser for familier med børn med særlige behov. Vi har travlt - Ikke mindst med at hjælpe familier med at få en bedre hverdag – og vi har brug for både ekstra hænder og mere know-how, når det kommer til at skabe markedets allerbedste relationer.

Lige nu er vi på jagt efter dig, der kan hjælpe os med at gøre os til kommunernes foretrukne samarbejdspartner indenfor vores strategiske satsningsområder. Det handler overordnet om børn og familier med særlige udfordringer, og vi regner med, at du er den, der kan indsamle data, analysere markedet samt omdanne det til viden, som vi kan bruge strategisk til at udbygge vores forretning.

Vi har mange ideer – og vi er hurtige til at reagere på nye initiativer. Som projektmedarbejder har du fingeren på pulsen i organisationen og har en særlig evne til at opfange trends og tendenser i din naturlige tilgang til at søge og opfange ny viden. Du er digital til fingerspidserne, og du ser det som en gave at få lov at være med til at starte nye projekter op fra bunden. Som et af de førte projekter, vil du skulle være med til at søsætte en undervisningsplatform.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • afdække markedspotentiale og muligheder indenfor det socialfaglige felt
 • deltage i tværfaglige møder
 • holde overblik over igangværende projekter og løbende følge op med kollegaer og samarbejdspartnere
 • evaluere/vurdere projekter og indsatser løbende og være parat til at sætte punktum, selvom du ikke er nået til vejs ende
 • Skabe en idebank for nye muligheder og produkter
 • levere en konklusion på dine projekter og fremlægge den med overbevisning
   

Vi tænker om dig, at du:

 • har en relevant, akademisk uddannelse
 • er på beatet i den digitale verden og let tilegner dig ny viden om programmer og platforme
 • har erfaring fra eller viden om det psykologiske og socialpædagogiske felt
 • er visionær og har lyst til at arbejde projektorienteret med respekt for deadlines
 • er dygtig til at facilitere en proces og kommunikere med din omverden
 • er iderig og at du gerne deler ud af dine erfaringer og faglighed
 • er selvstændig og kan tilrettelægge din dag – men også håndtere, at planen ikke altid holder.
 • har lyst til at blive del af en iværksættervirksomhed med nærvær og tryghed som allervigtigste parametre
 • er teamplayer, og at du forstår at tænke i højeste kontekst, når du arbejder med løsninger og udvidelse af samarbejdet med kommunerne

 

Om jobbet
Der er fart over feltet og ikke to dage er ens. Vi er en iværksættervirksomhed med hjertet på rette sted, og måske netop derfor har vi god vind i sejlene. Vi drømmer om, at du arbejder 30 timer om ugen, og vi har brug for dig allerede nu, men kan godt vente til 1. juni eller så hurtigt som muligt derefter.

Vores kontor ligger i Roskildes kreative bydel, Musicon, og her vil du et par gange om ugen møde ind til arbejdsdage, møder eller andre aktiviteter. Udover det forventer vi, at du kan tilrettelægge din tid, så det passer dig bedst – hjemmearbejde er mere reglen end undtagelsen hos os - så længe det samtidig kan gå op i forhold til de kolleger, du skal samarbejde med.


Om Leute 
Leute er en dansk virksomhed med hovedsæde i Roskilde. Vi samarbejder med kommuner over hele landet om at skabe de bedste betingelser for familier med børn og unge med særlige behov ved at tilbyde en kompetent og hjemmebaseret indsats. Vi er en fleksibel arbejdsplads, vi lønner dig efter dine relevante kvalifikationer, og vi vægter tryghed, trivsel og tillid højt.

Er du interesseret i jobbet?
Du søger ved at oprette dig i vores rekrutteringssystem via feltet “opret ansøgning”.

Husk en motiveret ansøgning, CV og billede.
 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte stifter og kommunikationschef Marie Have på 42 74 74 20 eller mh@leute.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

 

Ansøgningsfrist:

10.05.2021
Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Roskilde

Website:

https://www.leute.dk

Kontakt:

job@leute.dk

Share: